Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΗΟMEWORK FRIDAY NOVEMBER, 13th

JUNIOR B2

ορθ st's σελ.30 τα κειμενάκια στις εικ.1,2(θα πρέπει να τα διαβάζετε στα Αγγλικά και οι μαθητές να τα ακουν και να τα γράφουν , καθώς και να γνωρίζουν να τα μεταφράζουν).Στο σπιτι μαζι σας ας γίνει η υπαγόρευση στα Αγγλικα μονο και στην τάξη θα ελέγξουμε την μεταφραση προφορικα.

St's σελ. 30 αναγ/μεταφραση ,ασκ,1.2 και  τις 2 προτάσεις που υπογραμμίσαμε ερώτηση/απάντηση Yes/No στο τετράδιο αντιγραφής



 JUNIOR A1/2

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή 20/11 ας ετοιμαστει ενα poster με θεμα LOOK AFTER YOUR PETS.Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν χρειάζεται να γίνει κατι πολύ σύνθετο που απαιτεί υλικά βιβλιοπωλείου(χαρτονι κλπ), αλλά μπορει να είναι και πιο απλο.Για βοήθεια στο πίσω μέρος του βιβλίου Student's δίνονται αυτοκόλλητα για να κολληθούν.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες απο περιοδικά/ Internet ή και φωτογραφίες των παιδιών με κάποιο κατοικίδιό τους.

Ολα αυτά γίνονται με σκοπό οι μαθητές μας στη συνέχεια να κάνουν παρουσίαση του poster στους άλλους συμμαθητές τους.(Δεν θα προετοιμασουν την παρουσίαση για την επόμενη Παρασκευή, απλά το poster.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤΕΡ  ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ MESSENGER.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/11

Student's σελ. 18 ασκ.1,3

Στο πισω μερος του βιβλίου Student's υπήρχε ενα μικρο βιβλιαράκι- λεξικάκι (με τίτλο My First words in English), στο οποίο γίνεται επανάληψη του λεξιλογίου που εχουμε διδαχθεί στην πρώτη ενότητα.Οι μαθητές ας δουλέψουν στις σελ. 8 ως 11

Για ορθ θα μελετήσουμε την μισή αλφαβήτα(Αα-Μm) με το κανονικό  ονομα του κάθε γράμματος (δηλ. έι-μπι κλπ) .Με την έναρξη των μαθηματων σας είχαμε δώσει σχετική φωτοτυπία με όλη την αλφαβήτα και την προφορά των γραμμάτων.Ας γίνει 2 φορές αντιγραφη.Στην online τάξη μας, οι μαθητες θα πρεπει να μας πουν με την σειρά τα παραπάνω γράμματα απ'εξω και να σας τα γράψουν ορθ, πάλι με την σειρα.

τέλος workbook κανουμε σελ. 18 εως 21

 

JUNIOR B1

ορθ st's σελ.30 τα κειμενάκια στις εικ.1,2(θα πρέπει να τα διαβάζετε στα Αγγλικά και οι μαθητές να τα ακουν και να τα γράφουν , καθώς και να γνωρίζουν να τα μεταφράζουν)

 Grammar p.33-35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 SENIOR C1 ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 4-6 (να κοιτάτε την ομαδα στο μεσσεντζερ σε περιπτωση που τυχει καποια εκτακτη αλλαγη) ενα τεστ του ...