Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

HOMEWORK MONDAY 23rd NOVEMBER

 SENIOR B1

DICTATION COM P. 

#40 ΝΕΧΤ WEEK + PREVIOUS  WEEK=ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 42, 43,44,45 WE MADE IT=ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ.46 HOW MUCH ARE THESE SUNGLASSES ? = ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ?, 47, 48 A DRIVING LICENCE=ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ,49 COFFEE WITHOUT SUGAR=ΚΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, 51,52,53,57 PEACEFUL WALK=ΗΣΥΧΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ +PEACE=ΕΙΡΗΝΗ

STUDY GRAMMAR P.27,28 (NOT THE YELLOW NOTE) + EX A,B,C


JUNIOR A2

Σήμερα προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε το ρημα "ειμαι".Δυστυχώς επειδη υπήρχε μεγάλη καθυστερηση να φτάσει ο ηχος σε εσας, δικαιολογημένα κάποιοα παιδια διαμαρτυρήθηκαν για φασαρια, αφου ο καθένας επαναλάμβανε με καθυστερηση.Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το επόμενο διάστημα, ειναι να ζητάμε από τα παιδια να μιλουν ατομικα και οχι ομαδικα.

Σημερα λοιπον, αναφέραμε τα 5 πρώτα πρόσωπα του ρηματος "ειμαι" (I am, you are, He is, She is, it is) μεσω παρουσιασης με καρτέλες.Στις φωτοτυπίες σας θα βρείτε την παρακάτω σελίδα(σελ. 8),


απο την οποία τα παιδια θα μάθουν μόνο τα 5 παραπάνω πρόσωπα Αγγλικα-Ελληνικα .Καλό θα είαι να γίνουν με παράλληλες κινήσεις.(να λένε "I am " και να δείχνουν τον εαυτό τους, να λένε "you are" και να δείχνουν εσας, να λενε "he is " και να δείχνουν ενα αγόρι, να λένε "she is" και να δείχνουν ενα κοριτσι και να λενε it is και να δείχνουν ενα ζώο ή ενα πραγμα).

TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΤΑ ΓΡΆΦΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.


SENIOR D1

Ask classmates to give you a picture with the dictation(I WILL NOT ACCEPT EXCUSES)

again Fiction express chapter 3

St's p. 49 ex.6,7 and wb p. 29 ex 6


SENIOR E1

DICTATION

ST'S  and WB agaiN old HW

FICTION EXPRESS write a summary of Chapter 3 in 70-100 words


JUNIOR B1

ST's σελ.36,37 αναγ/μεταφραση , ασκ 1 και απανταμε τις παρακάτω ερωτήσεις από το μαθημα(ειναι όμοιες με αυτές που δουλέψαμε στην τάξη.Απανταμε ολοκληρωμενα (π.χ ¨: Ιs it a sunny day?---Yes, it is a sunny day)

  1. picture 1: What are the children doing?
  2. picture 1?What is the bear doing?
  3. picture 2:Where is the man?
  4. picture 3:Are the children happy or sad?
  5. What can you see in picture 5?
  6. picture 7:What can the man see?
  7. picture 7: Are the hildren happy or sad?
ορθ(ΟΧΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ) βιβλίο stars:captain(κάπτεν), card(κάαρντ),castle (κάασλ),cave (κέιβ), chimpanzee (τσίμ-πενζίι), city (σίτι)=μεγάλη πόλη,cleaner (κλίινερ), clever(κλέβερ)

wb σελ.33 ξανα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ

 SENIOR A4 DICTATION STARS P. 59,60  STUDY GR. P.70,71 + EX A,B,C,D