Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

HOMEWORK FRIDAY 16th OCTOBER

 SENIOR C2 (ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ)

DICTATION COM P. 20

# 74 THE MISSING PERSON = TO ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ, MISS= ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ,75,76,77, 79 + INVENTION=ΕΦΕΥΡΕΣΗ, 80,82, 84 I'M DEFINITELY COMING=ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΙΓΟΥΡΑ,85, 86,88 LEND ME YOUR LAPTOP=ΔΑΝΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΟΥ, 89 WE REACHED OUR DESTINATION=ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ,90 + GRADUATION=ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ,91,93 DAD IS IN A HURRY=Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ,95,96 THEY KNEW FROM THE START=ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 

GRAMMAR STUDY P. 18,19


JUNIOR A

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΦΟΡΑ STUDENTS p.8,9

Sts σελ 8 ακουμε στο ηλεκτρονικο βιβλίο καθε λεξούλα από το ασπρο κουτάκι και επαναλαμβάνουμε πολλές φορές.Στη συνέχεια ακούμε το μάθημα και σταματώντας σε μία μία προταση, την επαναλαμβάνουμε ώστε να μάθουμε πολύ καλά ανάγνωση.Το ίδιο μάθημα το μαθαίνουμε και μετάφραση (δηλ τι σημαίνουν οι προτασεις στα Ελληνικα). Κάποιες λέξεις που δεν τις μαθαμε για ορθογραφία , είναι γιατι απλα οι μαθητές χρειάζεται να τις βλέπουν, να τις αναγνωρίζουν και να γνωρίζουν την μεταφρασή τους και όχι την ορθογραφία τους.

Επίσης, στο μάθημα συναντουμε τον σύνδεσμο and(=και) που δεν υπάρχει στο Companion.Εξηγησαμε στην τάξη τι σημαινει αυτή η λεξούλα.Ας το υπενθυμίσουμε και στο σπίτι.

Για ορθογραφία , θα έχουμε απο το students τα συννεφάκια της εικ.2.Την επομενη φορά θα διαβάζουμε τις προτάσεις στην τάξη και οι μαθητές θα ακούν και θα τις γράφουν στο τετραδιο ορθογραφίας.Ισως ζητήσουμε να μεταφραστουν κάποιες από αυτες.

Για αντιγραφή, γράφουμε 2 φορες στα Αγγλικά τα συννεφάκια της εικ.2 στο 2Ο τετράδιο αντιγραφής.

Στο Workbook κάνουμε την σελ.10(με την βοήθεια του Students σελ6,7)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ WORKBOOK ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ.Καλο είναι καθε φορά που τα παιδιά πρεπει να κάνουν μια ασκηση, να τους παραπέμπουμε στις πρώτες σελίδες,  ωστε σιγά σιγα να μαθουν να δουλευουν ανεξάρτητα.


SENIOR B1

DIC Grammar p. 104 from the 13th verb to the 28th

Grammar Book study p.15-16 for a test and all exs on .16-17


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΙΟΥ

 SENIOR C2 κανουμε την ασκηση από το παρακατω λινκ  https://www.liveworksheets.com/w/en/english-language/669116 DICTATION