Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

OXFORD AUGUST 2012 
Απονομή πιστοποιητικών Technology in the ELT Classroom και Advanced Language and Methodology του καθηγητή του κέντρου μας Δημητρη Τσεσμελή

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ  LARISA SERGEEVA
Προσφατα ειχα την χαρα να φιλοξενησω την Larisa Sergeeva, καθηγητρια Αγγλικων σε κρατικο σχολειο της Ρωσιας, μετα απο την γνωριμία μας τον περασμένο χειμώνα μεσω της ανταλλαγής emails των μαθητών του κέντρου μας και των μαθητών του σχολείου της.
Κατα την διαρκεια της επίσκεψής της γνώρισε τα αξιοθέατα της Σαμου και ειχαμε την ευκαιρια να ανταλλάξουμε ιδεες σχετικα με τις μεθόδους διδασκαλίας σε Ρωσία και Ελλάδα.
Επισης, οι μαθητές της SENIOR B ,που στη διάρκεια του χειμώνα ανταλλαξαν emails με τους μαθητές της, ειχαν την ευκαιρια να παρακαλουθήσουν ενα διασκεδαστικο μάθημα από την ίδια, να πάρουν πολλά δώρα, μεταξυ των οποίων και την matrioshka, την παραδοσιακή κουκλα της Ρωσιας, και στη συνέχεια να περάσουμε ενα ευχάριστο απόγευμα στην πλατεια της πόλης μας!
Ηταν μια πολυ ξεχωριστη εμπειρια, τοσο για τους μαθητές, οσο και για την ίδια, η οποία μετα από παραμονή 15 ημερών αναχωρησε για το Stroitel της Ρωσίας με τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση να συνεχιστει η πολύ επιτυχημένη συνεργασία μας και τον φετινο χειμωνα με project που έχουμε ήδη προγραμματίσει.
Καλο ταξίδι, Larisa!!!
Ας δουμε ενα μικρο μέρος του μαθήματος!

ΤΡΙΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 JUNIOR A4 DICT. PHOT  ACT. P. 48,49 COM. P . 86,88 JUNIOR A2 1.                    Dic and copy phot(αυτή από πάνω) 2.                   ...